Sfaturi vestimentare pentru când îi cunoști părinții

Nu sunt multe lucruri mai de speriat decât să îi cunoști părinții noului tău iubit. Dar cu câteva sfaturi și cu atitudinea potrivită, îi poți cuceri repede.

1. Nu îl întreba pe el
Bărbații nu știu mare lucru despre modă și oricum, el are impresia că dacă el te place și părinții lui vor fi topiți după tine. Așa că, adună-te tu singură și nu spera să primești vreun ajutor din partea lui.

2. Nu fuste scurte, plase sau materiale transparente
Nu uita că indiferent de vârsta iubitului tău, părinții lui îl văd tot ca pe „băiețelul lor”, iar tu trebuie să le arăți că ești capabilă să ai grijă de el. Deci, dacă te îmbraci prea ostentativ, poate că îl faci pe el fericit, dar mai bine renunță la ținută înainte să ieși din casă. Optează pentru ceva mai convențional.

3. Optează pentru fusta până la genunchi
Fustele până la genunchi sunt foarte clasice și le poți combina cu o cămașă, un tricou sau un pulover și totuși să pari elegantă. Poartă lenjerie frumoasă, ca să îți confere încredere în tine și pantofi confortabili. Nu uita că nu este nimic rău în a-ți arăta imaginea, dar nu ești pe o scenă.

4. Arată că ai personalitate
Alege cu grijă accesorii care să sugereze ceea ce ești. O imagine conservativă are tot timpul impactul dorit, dar totuși, dacă ai o geantă extravagantă, mare, ia-o.

5. Pregătește ultimele detalii
Spală-ți părul, aranjează-ți unghiile și alege un machiaj cât mai natural.

Ultimul sfat, dar deloc de neglijat, nu uita că dacă le faci fiul fericit, familia lui te va întâmpina cu brațele deschise, așa că nu uita acest aspect foarte important. Așa că alege o ținută, acordă-ți timp să aranjezi toate detaliile, prinde încredere în tine și te vei descurca de minune!

Categorii Relatii

Lasă un comentariu