Beneficiile fibrelor

Fibrele – de ce să le consumăm?

Fibrele alimentare sunt partea dintr-o plantă pe care noi nu o putem digera. Aceasta joacă un rol important în prevenirea și tratamentul unor boli. Se găsesc numai în mâncăruri care au originea în plante: grâne, cereale, fructe, legume, linte, alune, semințe, nuci, păstăi. Carnea, peștele și laptele nu conțin fibre alimentare. Sunt toate fibrele la … Citește mai departe…

fructe

14 alimente pentru a-ți îmbunătăți metabolismul

Dacă ai fost sau nu o persoană care putea să mănânce orice și apoi să ardă toate caloriile, nu contează. Iată câteva alimente pe care le poți include în dietă pentru a-ți vor îmbunătăți metabolismul. Grapefruit Grapefruit-ul scade nivelul insulinei, care este centrul care dictează organismului să creeze depozitele de grăsime. În plus, este bogat … Citește mai departe…

Cheryl Cole

Cum se menține Cheryl Cole

Considerată una dintre cele mai sexy femei din lume, Cheryl Cole a demonstrat de multe ori că știe cum să aibă o siluetă fără cusur când este nevoie. Nu ai fost niciodată curioasă să cunoști secretele care se găsesc în spatele acestui corp? Cheryl Cole a fost declarată de 2 ori la rând cea mai … Citește mai departe…

Struguri

Hai să consumăm struguri!

Strugurii – „nectarul zeilor”, cum li se mai spune, sunt foarte bogați în minerale și vitamine și sunt foarte buni în menținerea sănătății și prevenirea multor boli grave. Cea mai importantă caracteristică a lor este că ajuta la îmbunătățirea funcțiilor inimii. Conțin polifenoli, care sunt antioxidanți, care ajută în prevenirea acumulării plăgii pe pereții arterelor, … Citește mai departe…