Ce să nu porți la prima întâlnire

Trebuie să recunoști că noi, femeile, ne îmbrăcăm doar pentru a impresiona. Și a te pregăti pentru o primă întâlnire poate fi foarte stresant. Ținând cont de faptul că se spune că prima impresie este foarte importantă și poate fi începutul unei noi relații, este de preferat să acorzi multă atenție hainelor pe care le porți. Deși ești pregătită să te distrezi, ar trebui să știi mai întâi câteva lucruri pe care să nu le porți la prima întâlnire.

Prima intalnire

Când vine vorba de a alege o ținută, ține minte că ‘mai puțin este mai mult’. Așadar, încearcă să nu te îmbraci prea simplu la o întâlnire romantică, precum un tricou și o pereche de blugi. Ține cont de locație atunci când alegi blugii. Oricum, evită-i pe cei prea rupți.

Nu arăta prea mult
Senzualitatea poate să fie cu duș și întors, deoarece bărbații te pot lua cu ușurință drept o femeie care nu caută o relație.

Evita ținutele prea sexy și mergi mai degrabă pe ceva elegant. Orice femeie are o parte a corpului pe care o iubește, așa că ar trebui să scoți în evidență acea porțiune, purtând elemente care te avantajează. Așa că dacă ai gâtul și umerii superbi, alege o bluză fără umeri. Dacă ai picioare superbe, îndrăznește să le arăți.

Nu exagera cu imprimeurile
O întâlnire nu este cel mai bun moment să încerci noile tendințe. Imprimeurile cu prea multe desene nu sunt recomandate la o primă întâlnire, pentru că bărbații nu înțeleg culorile și formele prea bine. Alege, în schimb, un imprimeu floral simplu sau ceva artistic, precum culori pe un fundal alb sau negru.

Evită ținuta neagră
Nu amesteca imprimeurile, dar nici nu te îmbrăca în negru de sus până jos. Chiar dacă negrul este o culoare sigură cu care nu poți greși, dă un pic de culoare ținutei tale cu un piersic sau coral pentru a evidenția că ești o persoană caldă și amuzantă.

Nu alege o ținută office
Niciodată nu alege o ținută office pentru o întâlnire romantică. Poți adapta însă un costum bărbătesc pe care îl porți de obicei la birou. Alege o bluză de mătase feminină, tocuri foarte înalte și bijuterii superbe. Poți alege și un top fără bretele care să vină în contrast cu cusătura masculină a pantalonilor. Dacă îți plac mai mult ținutele feminine, o fustă creion poate fi o alegere înțeleaptă dacă este bine accesorizată.

Nu alege pantofi prea extravaganți
Se știe prea bine că bărbații sunt absolut fascinați de pantofii cu toc clasici. Așa că evită tocurile prea înalte atunci când te duci la prima întâlnire. S-ar putea să te simți puțin incomod și să fie vizibil, neputând să te simți foarte bine. Trebuie să te simți bine și să ai libertate să puteți dansa.

Alte sfaturi
Dacă ești o persoană romantică, alege o bluză simplă cu elastic la mijloc. Cât despre culoare, un piersic sau roz pal sunt ideale. Pentru ținute mai elegante, alege un tricou simplu, clasic cu o broșă sau orice alt accesoriu. Evită încălțămintea sport la prima întâlnire, mai ales dacă ai peste 20 de ani. Dacă ești micuță, evită blugii strâmți și balerinii.

Încearcă să nu porți ciorapi colorați sau pălării extravagante. Păstrează-ți părul curat și natural și evită coafurile prea elaborate și studiate la prima întâlnire.

Categorii Relatii

Lasă un comentariu