12 trucuri pentru a părea mai slabă

Fiecare femeie vrea să arate perfect fără prea multe eforturi. Dacă nu ții o dietă restrictivă ar trebui să știi că sunt câteva trucuri care te-ar putea ajuta să arăți mai slabă fără să te torturezi cu diete.

Dacă silueta este importantă pentru tine, ține cont de aceste sfaturi. Dacă înveți cum să alegi culorile corecte și să îți aplici machiajul bine, cu siguranță vei arăta mai slabă decât în realitate.

Trucuri pentru a parea mai slaba

Machiajul
Machiajul este elementul care poate face minuni. Folosește fard de ochi, creion de ochi și rimel pentru a-ți scoate în evidență ochii. Cu cât aceștia sunt mai mari, cu atât trăsăturile îți vor părea mai fine. Pentru a slăbi fața, trebuie să eviți să aplici blush pe pomeți și să îl aplici începând cu linia obrazului până la tample.

Bronzul
Natural sau artificial, o piele bronzată poate să ascundă câteva kilograme. Dacă vrei să folosești loțiune autobronzantă, aplică mai mult pe obraji pentru că îți va alungi fața și vei părea mai slabă.

Machiajul picioarelor
Chiar dacă sună un pic ciudat, trebuie să știi că acest truc chiar merge. Aplică o linie de-a lungul picioarelor folosind ulei, fix pe mijloc, să strălucească tibia. Efectul de strălucire îți va face picioarele să pară mai lungi.

Volumul părului
Un păr rebel, umflat îți va ajuta fața să pară mai mică și să aibă o formă mai elongată. Încearcă să alegi coafura potrivită feței tale care îți și lungește fața.

Evită culorile prea aprinse
A purta culori prea aprinse sau vii atrage atenția pe părțile pe care tu încerci să le camuflezi. Negrul și albastrul de marina sunt cele mai bune prietene ale tale și te vor salva în orice situație dacă vrei să ‘slăbești’ câteva kilograme. Dacă vrei să combini diferite culori, ai grijă să le alegi în tonuri similare.

Liniile verticale și imprimeurile mici
Acesta este un truc care sigur merge. Hainele cu linii verticale sunt cea mai bună variantă dacă vrei să ascunzi câteva kilograme și să pari mai slabă și mai înaltă. Poartă fuste cu dungi, pantaloni, bluze, tricouri și chiar rochii. În privința imprimeurilor, cele mici și discrete te pot ajuta să obții o ținută ma bine structurată.

Talia înaltă și curelele
Pantalonii cu talie înaltă sau fustele sunt perfecte dacă ai forme frumoase, pentru că îți camuflează stomacul mare. Chiar dacă ești un pic reticentă când vine vorba să îți accentuezi talia, ar trebui să știi că o curea fină chiar poate face minuni.

Fustele
Dacă îți plac fustele, evită extremele, păstrează-le pe cele nici prea lungi, nici prea scurte. Cele scurte îți vor face picioarele să pară mai groase, cele lungi vor adăuga volum și deci câteva kilograme în plus. O fustă medie este alegerea perfectă pentru o ținută subțire și chic.

Bleizarele și cardiganele
Un bleizar în culori inchise trebuie să fie un must-have pentru garderoba oricărei femei. Avantajează orice formă a corpului și accentuează mijlocul și se termină pe coapse. Poartă-l desfăcut de nasturi deasupra unui tricou. De asemenea, o vestă tricotată poate să te subțieze, dacă alegi una mai lungă.

Postura
Nu ar trebui să uiți acest element crucial. O postură proastă nu este elegantă și feminină deloc și cu siguranță nu te ajută să pari mai slabă. Mai mult, reflectă insecuritate și lipsa de încredere în sine. Așadar, stai dreaptă dacă vrei să pari mai slabă și mai stilată.

Tocurile înalte
Pantofii și sandalele cu toc înalt sunt obligatorii pentru orice femeie care vrea să pară mai slabă. Dacă te simți inconfortabil purtând pantofi cu toc încearcă să porți platforme.

Accesoriile
Joacă-te cu accesoriile dacă vrei să atragi atenția asupra părților tale cele mai bune și să o îndepărtezi de la părțile pe care nu te simți sigură. Așadar, bijuteriile mari, eșarfele, curelele, pălăriile sau orice alt accesoriu pe care îl găsești relevant și util te poate ajuta să îți scoti în evidență calitățile și să îți ascunzi defectele.

Lasă un comentariu