Idei pentru o noapte incendiară

Ești o persoană creativă sau pur și simplu vrei să ai o relație cât mai palpitantă alături de partenerul tău? Indiferent de vârsta pe care o aveți sau de vechimea relației, lucrurile trebuiesc păstrate ca la început între voi. Dar acest lucru nu se întâmplă fără un pic de ajutor. Bărbaților le plac la nebunie jocurile în dormitor… și nu numai acolo. Și de ce să nu recunoști, și ție îți place să te eliberezi de inhibiții jucând rolul altei persoane.

Idei pentru o noapte incendiara

Este foarte importantă atmosfera pe care o creezi. Nu uita de lumânări, muzică și cel mai important costumația. Chiar dacă pleci de la jocul ‘de-a străinii’, sau faci pe menajera sau profesoara, orice fantezie poate fi pusă în practică. Iată câteva idei care poate îți vor fi utile.

Stewardessa
Este fantezia oricărui bărbat să aibă stewardessa aceea frumoasă, mereu politicoasă și cu siguranță greu de atins. Dar de ce să nu te folosești de acest lucru? Bagă șampania la rece sau o sticlă de vin, ce preferi, pregătește paharele și așteaptă-ți soțul îmbrăcată precum în imagine. Restul va veni de la sine. Ai grijă să nu uiți parfumul și atitudinea.

Dama de companie
De multe ori există ideea preconcepută că o damă de companie să fie sublimă, să aiba ceva suprem în ea, ceea ce îi face pe bărbați să o dorească. O damă de companie are până la cel mai mic detaliu în atenție și știe să învârtă un bărbat pe degetul mic. Nu este deloc greu să intri în pielea acesteia.

Școlărița
Bretele, cravată și codițe .. crezi că mai ai nevoie de alte stimulente? Partenerul tău va fi cu siguranță fermecat și se va bucura de decizia ta de a ‘juca’ acest rol.

Proaspăt căsătoriți
Noaptea nunții, nu o să o uiți niciodată, nu e așa? Dar, de ce să nu profiți de sentimentele intense pe care le simți și să le pui în practică? Și cu așa o costumație care costă numai 99 ron, nu vei fi singura care va ‘simți’ ceva. Distracție plăcută!

Babydoll dantelă
Ce îl poate face mai mult să se gândească la nebunii decât o costumație din dantelă, cu un decolteu atât în față, cât și în spate. Nu uita șampania sau vinul și toate vor ‘curge’ de la sine!

Ideile nu se opresc aici, în plus, orice costumație, în funcție de starea de spirit de moment și de cadrul ambiental creat poate avea o altă conotație. Verifică ofertele magazinelor online și încearcă să îți creezi singură fanteziile pe care apoi să le pui în practică împreună cu partenerul tău! De ce nu, să ne spui și nouă ce a mers, pentru că orice relație are nevoie de un imbold pentru a păstra focul aprins!

Categorii Relatii

Lasă un comentariu