7 lucruri la care se gândesc barbații în timpul sexului

Te-ai întrebat vreodată la ce se gândesc bărbații în timpul sexului? Și bărbații se întreabă la ce ne gândim noi, femeile, în acest timp. Dar probabil ca nici unul din noi nu ar înțelege de ce celălalt se gândește la acel lucru. Iată totuși 7 lucruri care le trec prin minte în timpul sexului:

La ce se gandesc barbatii in timpul sexului

1. Doamne, ce transpir
Wow, este foarte cald aici. Transpirația îmi curge de pe față. Este de asemenea pe spate și în alte locuri pe care nu le voi menționa. Sper să nu o deranjeze. Cel puțin, nu pare să o deranjeze acum.

2. Ce este pe perete?
Ok, s-ar putea să sune puțin ciudat, dar sunt sigur că la un moment dat în viață, dacă stai întins nu observi ceva pe perete pe care nu l-ai văzut până acum?

3. Sper că nu își imaginează că va petrece noaptea aici
Ok, după asta am planuri. Chiar sper să nu creadă că va petrece noaptea aici. Adică, nu sunt acel tip de bărbat, dar nu știu, e ceva ciudat în a avea o femeie peste noapte la mine în casă.

4. Sper că fac bine ce fac
Întrebarea comună pe buzele tuturor bărbaților: fac bine ceea ce fac? Adică, nu se întreabă fiecare tip acest lucru? Nu este în mintea lor tot timpul?

5. Mă întreb dacă sunt singurul
Uneori, depinzând de tip, așteaptă până în acel moment când se întreabă dacă mai este cineva sau e doar el. Dacă nu esti adolescentă, atunci cu siguranță ți-ai pierdut virginitatea. Totuși, s-ar putea să se întrebe dacă ai mai făcut sex cu altcineva cu o noaptă înainte. Dacă însă este vorba de soțul tău, nu e normal să se întrebe acest lucru în timpul sexului.

6. Fantezii
Bărbații, în timpul sexului se decid să își imagineze lucruri pe care nu sunt în stare să le facă. De exemplu, unii bărbați aleg să își imagineze că își satisfac anumite nevoi cu soția, chiar dacă acest lucru nu este adevărat. În aceste momente însă, imaginația contează pentru ei.

7. Se preface, ce drăguț
Recunoaște – fetele au tendința să se prefacă și uneori, bărbații își pot da seama de acest lucru, mulți dintre ei au metodele lor. Nu îți face griji, unii bărbați nu se inhibă din cauza acestui lucru, în schimb se gândesc că este drăguț.

Categorii Relatii

Lasă un comentariu