Sfaturi de flirt pentru prima întâlnire

Nu știi cum să reacționezi atunci când întâlnești un bărbat care îți place? Iată câteva sfaturi care să te ajute în astfel de situații pentru a face o impresie bună și pentru a-ți atinge scopurile.

Sfaturi de flirt

Arată-i cât de amuzant este să facă parte din lumea ta
Fetele ocupate care au numeroase hobby-uri și lucruri de făcut în timpul liber fac o impresie 100% pozitivă la prima întâlnire. Bărbații sunt intrigați de femeile care sunt încrezătoare în ele și au propriul program de petrecut timpul liber și de a menține monotonia și plictiseala la distanță. Arată-i cât de amuzant este să facă parte din lumea ta și va deveni ultrafascinat de gândul de a avea o relație cu tine.

Evită să pari geloasă
Gelozia este un factor negativ care distruge multe relații. Bărbații pur și simplu iubesc femeile care sunt încrezatoare și știu cum să se comporte în societate. Insecuritatea este una din cele mai proaste caracteristici pe care i-o poți dezvălui partenerului tău. Așadar, nu face afirmații răutăcioase la adresa altor femei și concentrează-te cum să îl seduci pe el.

Evită să ‘ieși la vânătoare’
Femeile par disperate atunci când ‘ies la vânătoare’ în căutarea viitorului iubit sau soț. Bărbații tind să simtă presiune și vor reacționa cu siguranță negativ. Pentru a-i atrage atenția comportă-te normal. Simte-te bine alături de prietenii tăi și radiază încredere printr-o atitudine relaxată.

Rămâi flexibilă
Adaptează-te ușor situațiilor și rămâi flexibilă. Această calitate îți va aduce cu siguranță mulți bărbați la picioare. Bărbații sunt cu siguranță atrași de femeile care se lasă duse de val și sunt dispuse să petreacă mai mult timp alături de ei, indiferent de situație. Femeile singure trebuie să își evidențieze partea flexibilă prin diverse activități pe care să le facă la întâlniri.

Ai gijă la ținuta purtată
Asigură-te că nu exagerezi în privința ținutei pentru a-l seduce. Femeile care poartă ținute mult prea sexy sau care doresc să își evidențieze prea mult stilul unic, de obicei nu ajung la a doua întâlnire. Numeroși cercetători au demonstrat că cea mai sigură ținută pentru o primă întâlnire este reprezentată de: o pereche de blugi care îți evidențiaza în mod plăcut formele corpului, un tricou simplu alb și o pereche de pantofi cu toc, platforme sau balerini. Consideră acest sfat varianta sigură pentru a nu da greș!

Evită drama
Bărbații urăsc femeile care exagerează și se plâng. În loc să începi să te plângi enumerându-i problemele de la muncă sau din viața privată, fă o glumă despre situațiile și momentele stânjenitoare. Femeile cu o atitudine pozitivă în privința problemelor mari rămân în memoria bărbaților. Drama nu își are locul la o primă întâlnire!

Categorii Relatii

Lasă un comentariu