Cum să-l aduci înapoi

V-ați despărțit, dar poate că regreți asta. Există vreo șansă să îl aduci înapoi? În funcție de persoane și circumstanțe, durează o perioadă până când cineva trece peste o relație. Iată câteva sfaturi care te pot ajuta.

cum sa-l aduci inapoi

Ce a mers prost?
Dacă v-ați despărțit, s-a întâmplat pentru un motiv. A repeta situația nu este tocmai o soluție, de aceea este indicat să descoperi unde a fost problema și să încerci să o rezolvi pentru viitor. Dacă motivul a fost o ceartă, atunci încearcă să îți controlezi mai bine ieșirile pe viitor. Dacă problema a fost că unul dintre voi a înșelat, gândește-te care au fost motivele și dacă vă puteți ierta.

Fii puternică
Dacă încă vorbești cu el, sau încerci să restabilești legătura, lasă-i un pic timp de gândire, pentru el. Nu îl urmări, nu îl agasa cu telefoanele și mesajele. Arată-i că îl vrei inapoi, dar că nu ai nevoie de el. Dependența îi îndepărtează pe bărbați.

Întâlniți-vă
Întâlniți-vă într-un restaurant, cafenea. Revăzându-l ar putea fi foarte emoțional, așa că pregătește-te să rămâi ferma, pe poziții. Alege un loc unde puteți vorbi, un loc public unde să rămâi puternică, să nu lași emoțiile să te asalteze. Nu uita că sunteti acolo pentru a vă rezolva problemele. Până una-alta, nu uitați că sunteți prieteni.

Îmbracă-te pentru a impresiona
Pe când a purta fusta ta cea mai scurtă și bluza cea mai decoltată nu este o idee prea bună, a alege blugii cărora nu le rezista niciodată și bluza lui preferată este ideal. Poartă o lenjerie sexy pentru a-ți oferi încredere, aranjează-ți părul și machiajul pentru a-i arăta ce pierde.

Discutați
Dacă măturați problemele sub covor, nu rezolvați mare lucru. Întâlniți-vă și discutați ce probleme aveți, ce a mers prost și încercați să găsiți o soluție. Fii matură, calmă și atentă, ascultă ce are de zis. Pentru a rezolva problema, amândoi trebuie să faceți sacrificii. Dacă unul dintre voi a înșelat, ascultă-i motivele și vezi dacă le poți înțelege.

Recunoaște când greșești
Dacă fostul tău iubit îți spune că nu asculți niciodată ce îi zici și știi că așa e, cere-ți scuze. A nega nu face decât rău. Când cineva greșește, recunoaște că așa este pentru a putea depăși problema.

Uită trecutul
Acceptă să discutați trecutul pentru ultima dată, pentru că nu vă face decât rău. Discutați o dată, analizați problemele și încercați să le rezolvați, dar nu reveniți asupra lor.

Nu încerca să îl faci gelos
Poate fi o tactică bună să îl faci gelos, dar primul lui impuls va fi să își găsească o prietenă nouă, iar acesta nu va face decât să aducă un obstacol nou în calea voastră. Dacă nu ai reușit să treci peste el, nu te comporta ca și acum ai fi făcut-o. Rămâi singură și nu încerca să îl faci gelos.

Oferă-i spațiu
Dacă el are nevoie de spațiu și timp să se gândească, oferă-i-le. Dacă îl presezi, s-ar putea să îl convingi să vă împăcați, dar să se răzgândească iar și nu vrei asta, nu? Lasă-l să se întoarcă după ce s-a gândit bine și este sigur de acest lucru.

Continuă-ți viața
Dacă vezi că nimic nu merge, acceptă situația și continuă-ți viața. Nu ai nevoie de el, chiar dacă acum ai impresia că este cu totul altfel. Este o persoană minunată și nu ai nevoie de el. Și nu uita să îi ștergi numărul de telefon, să nu îi trimiți mesaje din greșeală când ai băut un pahar-două de vin.

Categorii Relatii

Lasă un comentariu