7 lucruri pe care le observă un bărbat atunci când te cunoaște

Bărbații au metodele lor de a obține un sumar asupra tuturor detaliilor esențiale ale imaginii unei femei. Iată primele 7 lucruri pe care le observă, care te vor ajuta să obții o impresie foarte bună la prima întâlnire.

Ce observa barbatii la prima intalnire

Zâmbetul tău
Bărbații iubesc un zâmbet sincer. Rămâi naturală atunci când îl întâlnești și topește-i inima cu un zâmbet sincer și drăguț. Bărbații sunt de-a dreptul hipnotizați de un zâmbet frumos, adevărat. Rămâi relaxată și radiază încredere folosindu-te de acest truc.

Ochii tăi
Să nu rămâi surprinsă dacă vor căuta imediat contactul vizual. Acest lucru înseamnă că este în faza de analiză. Ochii tăi pot să spună multe lucruri despre personalitatea ta. Bărbații iubesc ochii strălucitori care radiază căldură și senzualitate. Evită machiajul dramatic pentru a impresiona cu o imagine cât mai naturală.

Părul tău
Crezi sau nu, bărbații sunt atrași de femeile cu părul des. Diferite studii au demonstrat că bărbații asociază volumul cu starea de sănătate. Nu îți face griji dacă ai însă părul rar, poți folosi alte strategii de seducere pentru prima impresie.

Decolteul
Un decolteu atractiv, dar decent, reprezintă secretul succesului. Bărbații vor trage cu ochiul cu siguranță pentru a vedea dacă ai ceea ce trebuie. Nu încerca să o iei drept insultă, învață însă să folosești acest lucru în avantajul tău.

O piele strălucitoare
Bărbații sunt atrași de o piele care radiază de sănătate. Petele sunt ceva ce trebuie evitat cu siguranță la prima întâlnire! Folosește așadar o bază bună de machiaj pentru a oferi iluzia unui ten revitalizat, mai ales la prima întâlnire.

Pantofii
Poartă pantofi care se potrivesc stilului tău de mers pentru a nu te face de rușine dacă nu reușești să mergi ușor cu ei. Bărbații trag cu ochiul la pantofii tăi chiar dacă sunt sport-eleganți sau glam. Rămâi cât mai naturală și poartă accesorii care se potrivesc personalității tale. Vezi mai multe detalii despre ce să porți la prima întâlnire.

Vocea ta
În urma studiilor efectuate, cercetătorii au demonstrat că bărbații sunt atrași de vocile înalte, unice. Acest lucru nu înseamnă că femeile cu o voce mai groasă sau caldă nu vor avea același succes. Totuși, este esențial să îți păstrezi calmul pentru că vocea ta trebuie să emane încredere și întâlnirea ta să fie relaxată.

Categorii Relatii

Lasă un comentariu