12 trucuri de seducție care merg tot timpul

Seducția este o artă în care te poți imbunătăți în timp si cu practică. Dacă însă nu știi cum să seduci încă un bărbat, ai avut doar noroc în ultima perioadă, iată câteva sfaturi.

trucuri de seductie

Mediul ambiant
O idee bună ar fi să creezi un cadru romantic. Asigură-te că sunteți într-un loc unde nu există prea multe distracții, precum oameni, muzica tare sau aglomerație. De ce nu, o cină romantică acasă, la lumina lumânării cu muzică de fundal nu prea tare.

Încrederea în tine
Bărbații iubesc femeile sigure pe ele și care arată exact câtă încredere au în forțele proprii. Îndreaptă umerii, ridică un pic nasul în vânt și mergi ca și cum ai avea încredere să faci orice îți pui în minte. Însă ai grijă să nu exagerezi și să pari arogantă.

Contactul vizual
Contactul vizual este cel mai important. Ochii îl vor lăsa să vadă exact cum te simți. Așa că arată-i ce ochi frumoși ai în timp ce vorbești. Menține contactul, însă coboară din când în când privirea către șoldurile lui pentru puțin timp. Orice ai face, nu uita că nu este politicos să te holbezi.

Lasă-te greu
Uneori există riscul, atunci când te lași greu de covins ca bărbatul să înțeleagă că nu vrei să te lași. Trebuie să te lași căutată, dar cu moderație. Nu îl refuza total, pentru că îți va pierde interesul. Însă, fă lucrurile un pic mai dificile pentru el.

Mișcările
Pune-ți rochia ale cărei bretele știi că mai cad de pe umeri, pantofii cu toc și nu uita să te machiezi. Scoate-ți în evidență prin ținută și machiaj cele mai frumoase părți ale corpului: buzele, gâtul, ochii. Însă, încearcă să nu exagerezi, să pară că te străduiești prea tare. Găsește o medie între persoana ta în mod normal și femeia fatală.

Vocea
Nimic nu este mai seducător decât o voce senzuală, gentilă. Nu trebuie să vorbești murdar! Doar șoptește-i ușor la ureche ceva de genul: ‘Arăți bine în negru’, folosind un ton seducător. Nu se va simți flatat, dar vei câștiga punctele pe care le dorești.

Flirtrează
Este cu siguranță indicat să flirtrezi! Spune-i cât de bine arată și sună pe cât se poate de convingător. Clipește din ochi și capătă privirea aceea accesibilă, dar totuși greu de atins. Atinge-l ușor pe umăr în timp ce râzi, însă nu te întinde mai mult.

Mirosul
Dă-te cu un parfum seducător, însă ai grijă să nu te dai cu prea mult. Nu vrei să miroși ca și cum te-ai fi dat cu parfum în locul unui duș. Dacă poți, încearcă să pui esențe care există și în parfumul cu care te dai în apa în care faci baie, apoi dă parfum în aer și mergi prin el. Rezultatul este divin.

Atinge-i cravata
Dacă poartă o cravată, atinge-o! Incredibil, bărbații își văd cravata drept o prelungire a … da, incredibil, nu? Atingându-i și admirându-i cravata vei transmite semnale sexuale cu siguranță.

Decolteul
Dacă ești într-un loc privat, expune-ți un pic decolteul. Dar nu mă înțelege greșit, nu mă refer la un decolteu exagerat. Un pic de sân la vedere este exact de ceea ce ai nevoie pentru a-l aduce în starea dorită de tine.

Picioarele
Nimic nu excită mai mult un bărbat decât picioarele goale, tonifiate. Așa că dacă ai picioare frumoase să nu-ți fie teamă să pui o fustă scurtă și o pereche de pantofi cu toc. Însă, nu uita să nu îți expui și decolteul în același timp, pentru ca nu vei transmite mesajul dorit cu siguranță!

Folosește-ti gura
Nu uita să îți folosești gura! Dar nu așa cum sună la prima impresie! Mă refer la a-ți mușca ușor buzele din când în când, la a soarbe ușor vinul sau la a-ți savura desertul mâncându-l foarte încet. Ideea este să atragi atenția asupra acesteia și vei transmite exact mesajul mai departe.

Categorii Relatii

Lasă un comentariu