Cum să te simți mai sexy în pat

Ești destul de rușinoasă în pat? Pentru că multe femei sunt, dar este foarte ușor de depășit situația. Iată câteva sfaturi din partea expertilor, despre cum să te simți mai sexy în pat pentru a-ți depăși temerile.

mai sexy in pat

Lenjerie sexy
Cumpără un set de lenjerie sexy și poart-o sub hainele tale de zi cu zi. Asta îți va crește încrederea în tine toată ziua și te vei simți mult mai sexy atunci când partenerul tău va descoperi.

Nume noi
Gândește-te la un nume de striptease și folosește-l drept alter ego. Nu spune nimănui despre el, doar utilizează-l pentru a-ți îmbunătăți starea de spirit pentru a te simți sexy și să lași grijile deoparte, să te simți femeia fatală.

Poartă nasturi
Atunci când te dezbraci și porți ceva cu nasturi este mult mai sexy și mai sofisticat. Poartă intenționat ceva care să îl tensioneze un pic, pentru a simți amândoi același lucru și, in felul acesta, te vei simți mult mai atras de tine.

O baie relaxantă
Relaxează-te într-o baie luxoasă, cu miresme îmbietoare. Vei avea pielea moale, care îl va atrage să o atingă și mirosul îl va înnebuni cu siguranță. Partea cea mai bună este că te vei simți proaspătă și superbă.

Muzica
Alege o melodie de fundal și ascult-o pentru a te îmbărbăta, chiar dacă este doar în mintea ta. Și alege ceva care te va face să te simți bine.

Competiția
Chiar dacă iei o rachetă de tenis, o minge de fotbal sau un joystick, a face ceva competitiv cu partenerul tău cu siguranță te va face să te simți mai bine. Vei fi surprinsă câtă adrenalină vei simți și ce chef de ‘joacă’ după. Așa că încearcă un sport de primăvară, vremea cu siguranță te ajută și te vei simți mult mai bine.

Flirtrul
Când a fost ultima dată când ai flirtrat cu un bărbat? Dă-te cu rimel, parfum, machiaj și fă-l să te îmbete pentru a te cuceri .. el va adora să facă asta și tu te vei simți apreciată.

Uită prosopul
Fă un duș, dar uită să îți pui prosopul pe tine. Apoi, cheamă-ți partenerul să îți aducă unul. Ori va sări pe tine, ori te va aștepta nerăbdător să termini și timiditatea ta nu va mai conta, te vei simți mai încrezătoare ca niciodată.

Categorii Relatii

Lasă un comentariu