SEX – 4 lucruri pe care bărbații le urăsc

Bărbații iubesc sexul! Există o legătură specială către creierul lor. Și femeile iubesc sexul, de fapt, tuturor le place sexul. Dar asta nu înseamnă că tuturor le place chiar totul la acest capitol. Iată câteva lucruri pe care bărbații le urăsc atunci când vine vorba de sex.

Cuplu de indragostiti

Rănirea penisului
În funcție de poziția abordată, rănirea penisului poate fi un accident destul de posibil, mai ales când femeia este deasupra. Practic, orice mică greșeală și ajungi cu toata greutatea pe acesta, ținând cont că nu are nici un sistem de sustinere. Acesta este unul dintre cele mai întâlnite accidente.

Preludiul
Pentru bărbați, preludiul este un lucru deloc necesar, este ca și cum ai desface ușor de tot o banană. Ar sări cu plăcere peste desfăcutul bananei, pentru a trece la degustarea ei. Bărbații nu înțeleg de ce este atât de important preludiul pentru o femeie, pentru că pentru ei nu înseamnă nimic. Pentru ei, sexul este partea importantă a jocului.

Prezervativele
Le place ce fac prezervativele și consideră că sunt absolut necesare pentru actul sexual. Doar că, iau orice senzație a sexului. Imaginează-ți cum ar fi să-ți căptușești și tu cu un latex vaginul, cam așa simt ei. Ce urăsc și mai mult sunt reclamele prezervativelor, în care spun că bărbatul nici nu simte că-l poartă. Încă nu s-a inventat un așa prezervativ care să-ți dea asa impresie.. până atunci a nu purta nimic înseamnă…a nu purta nimic.

Refuzul
Pentru bărbați este destul de jenant să facă primul pas, pentru a fi refuzat de femeie pe diverse motive. Pentru a putea ajunge să facă sex, un bărbat primește inevitabil și refuzuri. Dar plăcerea actului sexual este mult mai mare decât suferința de a fi refuzați, încât trec peste acest orgoliu. Dar sfatul bărbaților către femei este ca atunci când refuză, să o facă politicos, lăudându-i, punându-se femeile în ipostaze proaste pentru a nu le răni lor orgoliul. Bărbații par să fie niște copii care trăiesc sub iluzia cuvintelor.

Categorii Relatii

Lasă un comentariu