Sfaturi pentru un masaj romantic

Nu există nici o metodă mai bună de a te elibera de stres decât de a veni acasă, într-o atmosferă calmă și să ți se facă un masaj romantic. Masajul oferă relaxare și este și benefic pentru sănătate. Problema este că mulți oameni nu știu să facă și nici nu vor încerca niciodată. Dar ce zici de puțin efort pentru a învăța să oferi un masaj romantic persoanei iubite?

Sfaturi pentru un masaj romantic

Pregătește patul
Pune așternuturi noi pe pat și asigură-te că acesta este bine aranjat. Dacă ai geamuri mari, trage draperiile, dar evită lumina puternică artificială și folosește mai multa lumină naturală, pe cât posibil lumânări parfumate.

Pregătește scena
Gândește romantc, folosește lumânări dacă este nevoie, fă curat, pune muzică relaxantă. Dacă folosești lumânări, apelează la cele parfumate, dar ai grijă să nu fie mirosuri diferite.

Pregătește-te
Fă un duș și asigură-te că arăți minunat, rade-te și aranjează-ți părul. Exfoliază-ți mâinile, dă-te cu cremă și asigură-te că sunt curate și uscate cand partenerul tău ajunge acasă.

Hainele
Decide ce vei purta. Lenjeria este tot timpul alegerea corectă sau pijamale din mătase. Acestea se simt foarte bine pe piele. Mai există posibilitatea de a opta să îl întâmpini fără haine.

Uleiuri
Sunt atâtea tipuri de uleiuri de masaj, unele aromate, altele fără miros, altele făcute special pentru a-ți face pielea să te gâdile, altele se încălzesc în contact cu aerul. În plus, există o multitudine de rețete pentru a-ți face singură uleiul. Orice ai alege, asigură-te că partenerul tău nu este alergic sau sensibil la vreunul dintre ingrediente și dacă nu esti sigură, folosește o bază fără miros sau folosește pur și simplu cremă.

Practica
Găsește timp pentru a face exerciții pe tine. Încălzește uleiul în mâinile tale și aplică-l prin mișcări lungi și ușoare. De asemenea, practică diferite apasări.

Introducerea
Când partenerul tău vine acasă să găsească casa curată, un prosop moale așteptându-l și cada pregătită pentru a face o baie sau un duș la temperatura perfectă. Lasă-l să se relaxeze în apa fierbinte și spune-i să intre în prosop după, pentru că ai o surpriză pentru el.

Începutul
Pune-l să se întindă pe burtă, cu brațele într-o poziție confortabilă. Încălzește uleiul în mâini (ar trebui deja să știi cât durează pentru că ai făcut exerciții înainte). Începe cu umerii și aplică uleiul cu mișcări lungi în jos. Ține un prosop aproape pentru a-ți șterge mâinile.

Senzualitate
După ce a devenit uleios peste tot, începe să folosești mișcări lungi, senzuale, ferme și asigură-te că nu ratezi nici o zonă. Locurile precum umerii care sunt tensionați vor reacționa bine la presiune, dar ai grijă să nu apeși prea tare ca să nu doară. Dacă partenerul tău se simte bine este semn că poți continua. Poți să îl săruți din când în când pe zone gentile sau să sufli, senzația este uimitoare.

Încheierea
Termină prin a-l ruga să se întoarcă și masează-i și partea din față. Lucrurile pot deveni intime, dar asigură-te că ți-ai șters mâinile. Uleiul poate fi iritant în zonele sensibile și greu de curățat din păr. De ce să nu faceți un duș împreună la sfârșit?

Categorii Relatii

Lasă un comentariu