8 lucruri de încercat în pat

Cine a spus că o întâlnire poate consta numai într-o cină în doi și apoi acasă și la somn? Distrează-te un pic cu partenerul tău! Iată câteva sfaturi ce te vor ajuta să îmbunătățești atmosfera în pat.

lucruri de incarcat in pat

Cina în doi
Și aici nu este vorba de o cină oarecare în doi.. încercati să gătiți singuri mâncarea.

Nu este nimic mai sexy decât să te vadă mai mult dezbracată decât îmbrăcată cum te apleci asupra cuptorului și să se gândeasca la asta în timp ce taie ingredientele, dar fără să se poată atinge de tine.

Cutia cu surprize
Pregătește o cutie pe care să o înfășori în hârtie roșie și aplică-i o fundă. Pune în aceasta: o fâșie de saten lungă pentru ochi, una mai scurtă pentru mâini și una și mai lungă pentru picioare, o pană să te poata gâdila și bilețele cu mesaje cu ceea ce dorești să îți facă. Despachetați amândoi conținutul cutiei și găsiți metode inovative de a le folosi.

Ținuta
Este foarte importantă ținuta aleasă! Chiar dacă nu folosești costumații în mod normal, fă o excepție în această seară. Bărbaților le plac la nebuniile costumele din lac, saten sau alte materiale scumpe. Pentru a impresiona și mai mult, poartă și o pereche de pantofi superbi!

Bilețele
Lasă-i iubitului tău un bilețel la vedere prin care stabilești o întâlnire. Lasă și ceva sexy în urmă care să îl facă să se gândească la ceea ce se va întampla pentru a spori tensiunea. Spune-i cu ce să se îmbrace și ce mai aștepți? Sună la hotel pentru a rezerva o cameră!

Lumina aprinsă
Ai încercat vreodată să faci dragoste cu lumina aprinsă? Tendința generală este să se stingă becul, dar este mult mai excitant să îți vezi partenerul. Încearcă să folosești lumânările, multe, astfel va exista destulă lumină pentru a-ți vedea partenerul, dar vor exista și zone întunecate pentru a-ți acoperi zonele corpului de care nu ești tocmai mulțumită.

Roluri
Bărbații iubesc atunci când femeile se costumează și joacă un rol. Alege personajul care crezi că te inspiră cel mai mult, dar alege o ținută provocatoare care-l reprezintă și planifică o întâlnire în care să-ți încânți iubitul cu o seară alături de ‘o străina’.

Seducția
Preia frâiele situației, așezați-vă înconjurați de lumânări, în așa fel încât să vă vedeți la față și începe să-ți săruți partenerul suav, în timp ce îl dezbraci. Păstrează-i lenjeria intimă și leagă-i mâinile cu o bucată de saten. De aici, lasă-ți imaginația să zboare.

Jocuri sexuale
Începe să cauți jocuri sexuale, care să te facă să îți arunci hainele de pe tine. O idee este Twister în doi, în lenjerie. Gândește-te la pozițiile în care ajungi în timpul jocului, atingeri cu sau fără intenție. Vedeți cât rezistati să jucați Twister..

Categorii Relatii

Lasă un comentariu