Cum se menține Cheryl Cole

Considerată una dintre cele mai sexy femei din lume, Cheryl Cole a demonstrat de multe ori că știe cum să aibă o siluetă fără cusur când este nevoie. Nu ai fost niciodată curioasă să cunoști secretele care se găsesc în spatele acestui corp? Cheryl Cole a fost declarată de 2 ori la rând cea mai sexy femeie din lume și are o siluetă cu siguranță mult râvnită de multe femei. Tabloidele din întreaga lume au încercat să descopere secretul divei, urmărind-o pas cu pas.

Cheryl Cole

De-a lungul anilor, frumoasa vedetă a încercat diferite planuri alimentare și programe de exerciții cu diferite grade de eficiență și reușită. Cel mai recent plan de dietă este cel pe baza tipului de sânge care este îmbrățișat și de modelul australian Miranda Kerr.

Conform acelora care au gândit această dietă, sângele este un indicator de încredere pentru a ne ajuta să ne orientăm ce fel de nutritienți ne sunt necesari organismului. Cu alte cuvinte, în funcție de ce tip de sânge ai, vei putea să digeri anumiți nutrienți mai repede comparativ cu alții, astfel fiind mai energică de-a lungul zilei și slăbind mai ușor.

Dieta pentru tipul de sânge 0
Este considerată a fi cea mai veche, datând încă de pe vremea strămoșilor noștri care vânau pentru a supraviețui. Dacă ai acest tip de sânge, pentru a slăbi trebuie să ții o dietă hiperproteică și scăzută în carbohidrați. Așa că, pe când peștele și consumul de carne sunt încurajate, renunță la grâne, paste, orez. În același timp, semințele, nucile, fructele și legumele ar trebui consumate moderat pentru a obține rezultatele dorite. Dacă ai acest tip de sânge concentrează-te asupra exercițiilor cardio în completarea regimului.

Dieta pentru tipul de sânge A
Acest tip de sânge se pare că încurajează o dietă vegetariană. Totuși, un lucru asemănător cu cei cu șânge 0 este că nu este încurajat consumul de carbohidrați. Acest tip de dietă este una scăzută în acizi grași, așa că rezultatul va fi să slăbești dacă nu faci excepții de la regulă. Pe lângă faptul că ești încurajată să consumi fructe, legume, alune, semințe, dacă ai acest tip de sânge ar trebui să faci efort fizic zilnic moderat, precum yoga, golf.

Dieta pentru tipul de sânge B
Dacă ai acest tip de sânge consideră-te o persoană norocoasă, pentru că nu ai nici o restricție alimentară. Poți să mănânci orice aliment din orice grup, dar cu moderație. Menține o dietă moderată și evită mâncarea procesată, acestea sunt singurele sfaturi pentru a slăbi. Cât despre exercițiile fizice recomandate, te sfătuim să faci activități moderate precum dans, cățărări, înot sau sporturi în echipă de câteva ori pe săptămână.

Dieta pentru tipul de sânge AB
După cum este de așteptat, această grupă combină indicații de la tipul de sânge A și B. Așadar, în general trebuie să ai o alimentație vegetariană incluzând carne, carbohidrați și grăsimi numai ocazional. Combină exercițiile relaxante cu cele de intensitate pentru efectul dorit.
Deși nu știm sigur dacă Cheryl urmărește sigur această dietă ca la carte, putem ști cu siguranță că antrenamentele sale pentru dans, precum și exercițiile pe bicicleta sa în care a investit 57.000 $ o ajută să aibă silueta mult visată.

A-i imita programul de lucru este o adevărată provocare pentru o persoană oarecare, așa că găsește-ți propriul plan de exerciții și, cu siguranță, vei observa rezultatele.

Lasă un comentariu