Rochiile ideale pentru femeile plinuțe

Alegerea rochiei perfecte pentru corpul și personalitatea ta este un „must”, așa că dacă ești o femeie cu probleme de greutate, învață următoarele trucuri pentru a putea găsi rochia perfectă dimensiunilor tale!

Rochii pentru femei plinute

A fi plinuță nu înseamnă a evita purtarea rochiilor și a-ți ascunde formele corpului. Nici nu înseamnă să alegi cea mai strâmtă rochie pe care o găsești, înseamnă că poți alege o rochie care să evidențieze cele mai bune aspecte ale corpului tău și să te facă să arăți minunat. Exista o varietate de rochii pentru femeile plinuțe, având în vedere că pentru o femeie nu toate stilurile de rochii se potrivesc.

A fi o femeie plinuță nu înseamnă să îți ascunzi corpul în haine ca și cum l-ai ascunde într-un sac, aceasta nu va face decât să îți scoată în evidență dimensiunile și mai mult, să le amplifice. Femeile plinuțe ar trebui să fie mândre de formele lor, având în vedere că femeile slabe nu mai sunt la modă. Oamenii încearcă să excludă termenul de „imagine ideală” a femeii slabe și se concentrează asupra sănătății, indiferent de dimensiunile rochiei.

Din ce în ce mai multe celebrități îmbrățișează ideea de a avea forme bine definite, așa că de ce să nu le urmezi pașii și să începi să îți apreciezi propriile forme?

Având în vedere că alegerea rochiilor potrivite este un obligatorie pentru orice femeie, am sintetizat câteva trucuri care te pot ajuta să arăți fabulos:

Dacă ai o piele fermă și mâini subțiri, alege o rochie fără mâneci și afișează-ți mâinile frumoase. Dacă în schimb nu ai o piele foarte fermă în jurul brațelor, ar trebui să optezi pentru o rochie cu mâneci, care să îți acopere această zonă.

Alege o rochie cu decolteu, acest tip de rochie te va ajuta să atragi mai multă atenție asupra bustului, gâtului și feței. Un decolteu în formă de V este cel mai avantajos pentru femeile plinuțe, așa că încearcă și vezi dacă ți se potrivește.

Dacă ești înaltă, încearcă o rochie lungă, ea te va ajuta să îți echilibrezi aspectul și să arăți minunat, iar dacă ești mai scundă, alege o rochie mai scurtă, dar asigură-te că nu te va face prea proeminentă. A părea prea scundă nu este un sentiment prea confortabil, așa că încearcă să alegi o lungime a rochiei ca să îți avantajeze statura.

Încearcă să ai o piele bronzată înainte de a alege o rochie. O piele bronzată arată superb și, cu siguranță, îți va da un plus de strălucire. Pentru o abordare sănătoasă, poți apela la spray-urile organice pentru bronzare, astfel vei putea să arăți fabulos fără să te expui nici unui pericol. Aceasta nu înseamnă că va trebui să optezi pentru un look gen Jersey Shore, un bronz subtil este suficient.

Alege o rochie opacă, pentru că rochiile transparente nu sunt foarte elegante. Există o gamă largă de țesături care să se muleze perfect pe corp, fără a face pielea vizibilă în timp ce porți rochia.

Alegerea unor rochii simple în loc de unele rochii sofisticate poate fi mai avantajos pentru caracteristicile corpului tău. Simplitatea poate fi o alegere perfectă, indiferent de ocazie, așa că alege rochiile simple și folosește accesorii pentru a da un plus de strălucire stilului tău.

Pentru a da o imagine și mai reușită rochiei tale, alege o superbă pereche de pantofi cu toc înalt. Ei vor conferi corpului tău câțiva centimetri în plus, astfel vei părea mai suplă.

Alege pentru rochia ta o culoare care ți se potrivește cel mai bine și nu ezita să selectezi culori care nu se demodează niciodată, cum ar fi albul și negrul, ele te vor ajuta cu siguranță să arăți minunat.

Lasă un comentariu