Sex-sfaturi din partea femeilor experimentate

Dacă viața ta amoroasă ajunge să meargă pe o linie dreaptă, simți nevoia unei schimbări, iată câteva sfaturi care să te ajute să schimbi acest lucru!

Femeie in lenjerie intima

1. Nu asculta ce zice toată lumea, că sexul bun înseamnă multe penetrări, stimularea a punctului G și multe orgasme. De fapt, nu este chiar așa, nu cantitatea contează ci calitatea. Majoritatea cuplurilor fac sex o dată pe săptămână, sau mai rar, care își explorează fiecare zonă erogenă a corpului, în detaliu, cu multă plăcere.

2. Lucrurile din afara dormitorului produc majoritatea probemelor legate de sex. Oamenii care au timp să se odihnească și care primesc ajutor în îngrijirea copiilor și a casei au o viață sexuală mult mai satisfăcătoare.

3. Un corp nu prea plăcut ochiului duce, în cazul femeilor, la probleme sexuale. Dacă nu au încredere în imaginea lor, nici în pat nu se vor simți iî largul lor. Soluția reprezintă lecții de dans, de coregrafie, un „sport” care să ofere și senzualitate mișcărilor, dar și tonifiere a corpului.

4. Multe femei nu știu exact ce le excită, sau știu ce le-ar plăcea, dar sunt prea rușinoase să spună. Ajută-te singură, explorează ce îți place prin masturbare, apoi încearcă împreună cu partenerul.

5. Prezervativele au ajuns să fie noi jucării sexuale. Pe lângă faptul că îl fac pe el să reziste mai mult, te satisfac și pe tine cu noi texturi și lubrifiant.

6. Cere ce vrei de la partenerul tău, dar nu în timpul sexului. Nu rade, există un întreg manual despre când să vorbești despre sex. Niciodată când îți este foame, alege momentul când sunteți amândoi relaxați și nu critica sexul de până acum.

7. Și femeile suferă din cauza alcoolului. Acesta îți poate lua inhibițiile, dar îți afecteaza libidoul, produce probleme de lubrifiere și scade nivelul senzorial. În decursul timpului, alcoolul și țigările pot cauza serioase probleme funcției sexuale, precum și a circulatiei și a sistemului nervos.

8. Orgasmul este o experiență, nu un scop. Nu este aceeași experiență pentru femei ca și pentru bărbați. Stimularea clitorisului duce la un orgasm rapid, asemănător bărbaților, dar cu penetrare, femeile pot avea orgasme multiple, mai puțin intense.

9. Sexul bun este suma unei stări psihice și fizice bune. Dacă ai o dietă echilibrată, nu fumezi, nu bei cantități mari de alcool sau cafea, dormi regulat și faci exerciții constant vei avea o viață sexuală bună.

10. Concentrează-te asupra intimității, nu performanței. Faptul că te apropii de partener este unul dintre lucrurile cele mai bune în privința sexului. Dacă doi parteneri sunt conectați sexual, poate fi o experiență erotică senzațională.

11. Fă sex și abia apoi du-te la somn! Nu lăsa sexul ca ultimul lucru pe care îl faci în ziua respectivă, când ești deja extenuată. Fă-ți timp oricând în decursul serii. O ușoară schimbare a programului poate elimina acest sindrom de „sunt prea obosită”, care deseori duce la probleme sexuale în cuplu pe timp nedefinit.

12. Falsifică-ți starea de spirit! Nu te simți tocmai un sex simbol, sau te simți cam ciudat într-o anumită periooadă? Imaginează-ți că esti un sex simbol, o pisicuță pusă tot timpul pe șotii.

13. Nașterea îți poate îmbunătăți viața sexuală! Există demonstrații științifice care arată că terminațiile nervoase sunt mai sensibile după ce ai dat naștere unui copil, crescând intensitatea orgasmelor. În plus, emoțional, ați trecut la un alt nivel de cuplu, existând o legătură emoțională puternică între voi.

14. Jucați roluri! Vă poate condimenta viața sexuală. Adoptați diferite roluri, pe rând, precum stăpânul și sluga, te va ajuta și pe tine personal să te dezvolți și vei descoperi părți ale tale nedescoperite.

15. Spontaneitatea – este dificil să existe în viața sexuală, mai ales dacă sunteți părinți. Dar oricând găsiți un moment, nu îl ratați. Sunt cupluri care, cum închid copii ochii pentru un somn de după-amiază, fac dragoste.

16. Nu merge la sigur tot timpul! Într-adevăr, toate punctele erogene ale bărbaților sunt aproximativ în același loc, dar nu uita că le place să îi testezi și să îi iei dintr-un capăt în celălalt cu mângâieli și săruturi.

17. Nu înceta să faci sex. Cu cât înaintezi în vârstă, este mai dificil să păstrezi o viață sexuală intensă. Pentru a reuși acest lucru, mărește preludiul. Adevăratul secret este să te uiți la partenerul tău și să îți aduci aminte de sentimentele și senzațiile avute primele dăți când l-ai cunoscut.

Categorii Relatii

Lasă un comentariu