15 semne că este doar sex, nu o relație

Aud multe dintre prietenele mele povestindu-mi foarte încântate cum au întâlnit un tip, au făcut sex, dar cum tipul sună numai când are nevoie de sex. Ok, este cazul să știe că ce au avut ele nu este decât o relație sexuală și că nu este cazul să exagereze cu sentimentele. Nu spun că tipul este rău, dar în general, el gândește că este doar sex și nu face rău nimănui.

Relatie serioasa sau doar sex

Iată câteva semne ca să îți dai seama că nu este vorba de o relație serioasă, ci doar sex:
1. De câte ori vă vedeți, faceți sex. Sunt multe femei și mulți bărbați care întrețin așa relații, fără să știe că este DOAR sex.
2. Vine la tine doar noaptea! Te sună în jurul orei 10 ca să te cheme pe la el sau să vină el la tine în jurul orei 12. Iar tu te gândești că „este doar foarte ocupat”, dar de fapt este DOAR sex.
3. Nu vrea să ieșiți nicăieri. Știi, există o lume și în afara patului, doar că el găsește diferite motive să rămâneți în casă. Deci, este DOAR sex.
4. Nu vorbește niciodată despre familie sau neamuri. Știi ceva despre părinții lui, trăiesc? Dacă nu, înseamnă că poate fi DOAR sex.
5. Nu vrea să audă despre familia ta? Vrei să povestești ceva despre familie sau prieteni, dar el nu vrea să audă? S-ar putea să fie DOAR sex.
6. Toate conversațiile telefonice sau mesajele schimbate sunt cu conotații sexuale? Sunt și relații care se dezvoltă așa, dar probabil este DOAR sex.
7. Vă întâlniți doar în locuri unde se poate face sex… la tine sau la el acasă. Se prea poate să fie DOAR sex.
8. Nu dormiți împreună. Vine în jurul orei 12 noaptea, stă până la 2 dimineața apoi vrea să se ducă acasă sau te trimite pe tine acasă. Da, ce zici, DOAR sex?
9. Nu mâncați împreună. Ai auzit zicala: „Un cuplu care mănâncă împreună stă împreună”?
10. Fac un duș după sex și te trimit acasă sau pleacă ei, când tu mai vrei să mai stai să te relaxezi, să mai vorbești.
11. Nu vorbesc niciodată despre ce fac ei dincolo de pat. Sunt atâtea lucruri acolo, dar ei nu spun nimic.
12. Nu cunoști despre el decât un număr de telefon.
13. Nu vorbiți la telefon decât pentru a stabili o întâlnire pentru a face sex. Sau când vă întâlniți, tot timpul ajungeți să faceți sex.
14. Te evită în public. Îi vezi, observi că te-au văzut și ei, dar se întorc și nu te bagă în seamă. Este DOAR sex.
15. Nu petrec decât câteva ore cu tine, suficiente pentru sex.

Categorii Relatii

Lasă un comentariu