10 semne ca va fi bun în pat

Începi să îl cunoști pe acest tip nou și ești curioasă cum va fi în pat? Nu cred că mergi pe ideea că sexul nu este important, pentru că este, deci te roade curiozitatea! Iată câteva observații pentru a-ți putea face o idee despre cum va fi.

Semne ca va fi bun la pat

Nu se laudă
Am descoperit că un bărbat care este bun în pat nu se laudă. Dacă începe să înșire din vechile lui cuceriri, ce laude a primit sau ce performanțe a reușit să obțină, deja te poți îndoi de aptitudinile lui sub cearceafuri.

Își leagă nodul cravatei în 5 secunde
Sigur, este îngrijit, are unghiile tăiate impecabil, mâinile perfecte, dar, ia spune, își face nodul de la cravată în 5 secunde? Ia gândește-te ce mișcări face pentru a face acel nod, mai ales dacă este capabil să îl facă atât de repede. Acum imaginează-ți ce plăcere îți poate provoca ție cu un așa o dexteritate, mai ales după atâta antrenament…hmm, deja îți vine să îi pregătești o noapte surpriză?

Contactul vizual
Dacă se uita în ochii tăi poate însemna că te place, dar gândește-te un pic. Atunci când te uiți în ochii unui bărbat care este bun în pat simți că te topești, că nu mai există nimic în jurul tău. Sigur vei vrea să menții contactul vizual în pat, pentru a verifica din curiozitate dacă am dreptate sau nu, așa e?

Nu se prea pricepe în bucătărie, dar lasă curățenie după el
Supune-l la un test, punându-l să îți gătească ceva. Dacă reușești să faci acest lucru (înainte să îl duci în dormitor), atunci fii atentă la toate detaliile. Dacă nu se descurcă prea bine cu toate condimentele, ingredientele și instrumentele, nu te impacienta, nu este semn rău. Urmărește-l însă atentă cum face curat după. Dacă este atent să lase ordine în urma sa, cu siguranță este bun în pat.

Ce se găsește în bibilioteca lui?
Când te duci la el în vizită ce vezi pe rafturile lui? O serie de cărți de ficțiune? Speră să nu aibă cărți precum „Cum să fiu bun în pat”, sau orice din seria „Cum să…”, pentru că sigur nu este bun în pat în cazul acesta. Nu uita să îi urmărești biblioteca, pentru că s-a dovedit că bărbații cărora le place să citească sunt buni în pat.

Gesticulează când vorbește?
Urmărește-i mâinile, nu doar pentru a observa dacă sunt îngrijite, dar și pentru a vedea dacă și cum și le folosește. Care este legătura între mâini și subiectul nostru? Dacă, deși este atât de concentrat în timp ce vorbește, folosește mâinile, imaginează-ți în pat cât le va folosi. Poate că este atât de obișnuit să le utilizeze, încât nici nu își dă seama că face acest lucru și cât vorbește cu tine.

Îți ține ușa deschisă
Oamenii ar trebui să fie galanți și ține minte: ferește-te de de cei care nu sunt așa! Bărbații care sunt buni în pat au tendința de a deschide ușa femeilor, îți trag scaunul când te așezi la masă și nu se înfing imediat în mâncare cum este servită. Bărbații buni în pat nu uită de conceptul: Doamnele mai întâi. În plus, aceste lucruri sunt foarte ușor de remarcat încă de la prima întâlnire. Dar ferește-te de acei bărbați care sunt foarte galanți la primele întâlniri, urmând ca apoi să-și arate adevărata fața.

Are un întrerupator pentru intensitatea luminii
Poate nu este important pentru multă lume, dar în general, bărbații buni în pat au un întrerupător pentru a seta intensitatea luminii. Și aici se pun și cei care sting lumina prin bătaie din mâini. Urmărește acest detaliu când ajungi în camera lui. Nici lumina prea intensă, nici întunericul total nu te invită prea mult în patul lui.

Este atent la sentimentele tale
Când vorbește cu tine este atent la fiecare cuvânt pe care îl rostești. Îți arată că îi pasă de tine și când ești tristă, nervoasă sau chiar fericită. Așa se pare că au observat femeile că se comportă bărbații care sunt buni în pat. Au dreptate?

Felul în care vorbește
Unii bărbați pur și simplu au asta în vocea lor. Îi auzi vorbind și pur și simplu nu poți crede că nu vor fi buni în pat. Fii atentă când vorbește cu tine, ce fel de tonalitate folosește. Îți vorbește senzual, de parcă ar urla ‘Sunt bun în pat’, pare plictisit, fără chef și abia scoate silabele?

Categorii Relatii

Lasă un comentariu