Trucuri pentru buzele tale

Buzele sunt foarte apropiate de ochi, în centrul atentiei. Pentru o față cât mai apropiată de perfecțiune, acestea trebuie să fie frumoase, îngrijite și sănătoase.

Trucuri pentru buze frumoase

Un lucru trebuie știut de la început: buzele sunt foarte delicate și pielea este foarte sensibilă. Atât de sensibilă, încât fumatul o poate închide la culoare și soarele o poate usca cu mare ușurință. Deci, în cazul în care stai în soare, nu uita să te dai cu protecție și pe buze, mai ales dacă ești fumătoare. Cine știe, un concediu la malul oceanului în plină iarnă? În plus, protecția de buze, pe lângă faptul că ți le ferește de razele UV, previne și decolorarea buzelor.

Încă ceva, încearcă să îți exfolezi buzele periodic. Dar nu te gândi la scrub. Nu, alege o periuță de dinți și cu mișcări circulare ușoare, acoperă suprafața buzelor. Pe lângă faptul că așa înlături celulele moarte, îți și înmoi buzele. Nu uita însă să ți le hidratezi cu o cremă după exfoliere, pentru că altfel devin și mai deshidratate decât erau. Teoretic, o dată pe săptămână este suficient dacă ți le exfoliezi, dar totuși, frecvența depinde de tine, de necesități și te tipul de piele al buzelor.

De asemenea, poți încerca un scrub ușor cu zahăr. Gândește-te: ți le înmoaie, dar ce gust o să aibă buzele tale după un sărut? În plus, nu mai riști să ți se usuce buzele. Poți aplica tratamentul zilnic, chiar cu apă de trandafir. Nici aceasta și nici zahărul nu fac rău, deci frecvența mare nu dăunează.

Consumă multă apă! O hidratare corectă din interior se resimte și asupra buzelor, iar dacă bei apă, fața ți se va lumina și vei străluci.

Folosește balsam de buze înainte de a te da cu ruj sau lipstick. Pe lângă faptul că acesta pare mai fresh și rezistă mai mult de-a lungul zilei, balsamul îți protejează buzele de toate chimicalele pe care le-ar putea conține rujul sau lipstick-ul. Balsamul dat corect, reface crăpăturile buzelor, le dă un aspect mai plin și te protejează întreaga zi, dat într-un strat corect ca grosime.

Nu uita noaptea să îți hidratezi buzele cu o cremă. Înainte de culcare, aplică un strat de cremă pe buze. Pune un strat destul de gros încât să se vadă alb, sau ce culoare este crema. De-a lungul nopții buzele vor absorbi întreaga cantitate de cremă și dimineața te vei trezi cu buze moi, tocmai bune de sărutat. În plus, în felul acesta vei evita ridurile din jurul gurii, datorită cremei.

O dietă corespunzătoare reprezintă cheia pentru niște buze superbe! În plus, o alimentație corectă vine și cu o stare de spirit pe măsură și o imagine de ansamblu de invidiat. Buzele vor fi doar cireașa de pe tort!

Evident, poți apela și la botox, dar asta doar după ce ai încercat metodele de mai sus, sau dacă ești pregătită să cheltui o mică avere pe intervenție. Într-adevăr, sunt și persoane care sunt foarte mulțumite de botox, dar încearcă totuși căile naturale până să ajungi la cele artificiale.

Lasă un comentariu