Cum să porți pantofii colorați

Deja ai o pereche de platforme negre cu siguranță, să nu uităm de prechea de sandale cu toc, dar nu ai o pereche de o culoare vibrantă care te va face să ieși din tipare. Așa că fugi și cumpără una!

Pantofi colorati

Cea mai bună metodă de a reuși cu o ținută este prin forme, detalii, tendințe și bineînțeles culori. Cu toate le iubim, de la portocaliul fad la albastrul electric și toate culorile intermediare. Chiar dacă ești genul prințesă și iubești toate nuanțele de roz, sau ești o rockeriță chic și îți place roșul aprins și alte culori îndrăznețe, nu contează, pentru că stilul va vorbi pentru tine. Dar cum poți sa porți aceste culori puternice fără să pari ridicolă? Iată câteva idei!

Haine neutre, pantofi colorați
Culorile puternice pot părea greu de purtat, dar totuși sunt cea mai ușoară metodă de a da o atingere sofisticată unei ținute non-cromatice. Ai o pereche de pantofi cu toc portocaliu absolut superbi, dar nu știi cu ce să îi porți? Este ușor, ia o rochie scurtă într-o nuanță închisă, aproape de negru, fără detalii. Adaugă o curea neagră fără nimic sclipitor pe ea și, dacă vrei, poartă un lanț lung care îți va pipera ținuta.

Dacă vrei o ținută office și ai o pereche de pantofi cu toc roșii, adu-ți aminte să eviti combinația negru-alb-roșu care consideri că pare profesională. Nu folosi fuste creion negre sau albe pentru că vei arăta ca o ospătăriță. Chiar dacă vezi multe femei care poartă aceste ținute, evită-le pentru că sunt o greșeală mare. Scapă de negrul monoton și încearcă alte nuanțe închise precum kaki, bleumarin sau gri, orice ar face o ținută mai interesantă decât a altor femei.

Culori peste tot – combină-le
Când vorbim de pantofi colorați ne gândim la viața de noapte și la cluburi, petreceri, orice ține de distracție. Crezi sau nu, a purta culori puternice își pune amprenta asupra atitudinii tale și asupra senzațiilor, pe când culorile de genul albului sau negrului îți oferă o atingere de depresie. Să nu-ți fie frică să porți culori puternice pentru că vei impresiona prin încredere și veselie. Dacă nu știi cum să combini culorile, dar totuși vrei să le porți așa, întreabă o prietenă dacă te poate ajuta înainte să ieși și daca nu, încearcă să rămâi la hainele mono-cromate, pentru că cel putin nu vei arăta total aiurea!

Lasă un comentariu

17 − 9 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.