Brad Pitt și Angelina Jolie

Totul a început în timpul filmărilor pentru pelicula „Domnul și doamna Smith”, când Angelina era asaltată cu întrebări despre Brad Pitt. Într-unul din aceste interviuri, aceasta a spus: „Nu m-am culcat cu Brad Pitt, nici vorbă”. La începutul filmărilor, Brad era încă împreună cu starul din „Prietenii tăi”, Jennnifer Aniston, cu care se căsătorise în iulie 2000. Ea a înțeles cât de riscant este ca Brad, cel mai sexy bărbat din lume și Angelina, cea mai frumoasă femeie din lume, să se găsească în aceeași încăpere. Mai ales ca în anumite perioade au avut din cauza filmărilor și săptămâni în care aceștia nu s-au văzut, era îngrijorată. Evident, a fost prezentă la toate scenele de sex care s-au filmat dintre Angelina și Brad din cadrul filmului.

Brad Pitt si Angelina Jolie

La scurt timp, Brad și Jennifer au divorțat, toate punându-se în seama Angelinei, cu o istorie de 2 divorțuri, consum de droguri etc. Însă, aceasta nu a avut nici o implicație. Cindy Gaugenti, agentul lui Brad, a spus „Da, s-au apropiat pentru că lucrează împreună, dar atâta tot”. În plus, Angelina afirma „Să ajungi la intimități cu un bărbat însurat, când propriul meu tată a înșelat-o pe mama, ar fi ceva de neiertat. Nu aș putea să mă privesc dimineața în oglindă dacă aș face asta”.

Brad și Angelina, denumiți în presă „Brangelina” au susținut în tot parcursul filmărilor la „Domnul și doamna Smith” și încă 4 luni după aceea că sunt „doar prieteni”. Odată cu trecerea timpului, a devenit din ce în ce mai evident că Brad și Angie erau împreună, în ciuda permanentei lor negări. Au fost văzuți în călătorii prin diverse locuri ale lumii, peste tot împreună, dar au încercat să păstreze totul cât mai ascuns, chiar și după despărțirea lui Brad de Jennifer. Acum, rămânea să se afle când vor oficializa sau vor face publica relația de dragoste. Agelina a spus „N-aș putea fi atrasă de un bărbat care își înșeală nevasta”.

În decembrie, cei doi aveau să își oficializeze relația și au spus public că Brad Pitt avea să devină tatăl celor doi copii adoptivi ai Angelinei, Maddox și Zahara. De asemenea, Angelina era însărcinată cu copilul lui Brad Pitt care avea să se nască în mai.

Pentru a scăpa de o mediatizare prea mare a nașterii, cuplul a zburat spre Namibia cu 2 luni înainte de nastere. Copilul s-a născut pe 27 mai prin cezariană. Brad a dorit să taie el însuși cordonul ombilical al fetiței lor Shiloh Nouvel Jolie-Pitt.

În februarie 2007 Angelina a declarat în „The Mirror”: „Sunt foarte norocoasă că-l am în viața mea. Lucrăm cu rândul și amândurora ne face o reală plăcere să ne petrecem timpul cu copiii – e ceva de care ne bucurăm foarte mult… Cred că, în calitate de femeie, să ai pe cineva care te apreciază ca mamă și care îți va aminti de aceste lucruri și de viața ta cu copiii este un lucru foarte special. Brad are un fel de a fi extraordinar și profită la maximum de fiecare moment. Eu tind să grăbesc lucrurile, iar el mă ajută să încetinesc puțin ritmul, astfel încât să savurăm din plin fiecare moment. Cred că acesta este cel mai frumos cadou pe care mi l-a oferit. Când l-am cunoscut nu știam nimic despre el ca om în afară de ceea ce se scrisese și am descoperit un tip foarte cumsecade, amuzant și cu picioarele pe pământ. Acasă e un prieten și un tată neprețuit.”

Pe 15 martie 2007 ea și Brad Pitt au mai adoptat un copil de 3 ani, orfan vietnamez abandonat la naștere, descoperit în cadrul unei excursii în orașul Jo Chi Minh cu 4 luni înainte. Acesta a fost botezat Pax Thien, nume sugerat de mama Angelinei, cu puțin înainte de a muri.

La începutul anului 2008 zvonuri că Angelina ar fi însărcinată au început iar să apară, lucru confirmat de Angie în februarie. Se pare că de fapt aceasta nu aștepta un singur copil, ci 2. Aceasta cea de-a 2-a sarcină a fost mai grea decat prima, Angelina având picioarele umflate, diabet gestațional și tensiunea arterială scăzută, leșinând de mai multe ori. Ascunzându-se în Franța, ei au primit o binemeritată pauză de la paparazzi și revistele mondene care priveau această naștere drept evenimentul deceniului.

Gemenii s-au născut pe 12 iulie la Nisa, în Franța, prin operație cezariana. Aceștia au fost botezați Knox Leon și Viviene Marcheline Jollie-Pitt.

Categorii Relatii

Lasă un comentariu